FAQ

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord! Bekijk onze veelgestelde vragen om meer te weten te komen over Fysiotherapie De Doorkijk. Van eerste afspraken tot betalingsvoorwaarden, we hebben het voor je geregeld. Kunnen wij jouw vraag hier niet beantwoorden? Stuur dan gerust een mail of bel ons.

logo-background
FAQ

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord! Bekijk onze veelgestelde vragen om meer te weten te komen over Fysiotherapie De Doorkijk. Van eerste afspraken tot betalingsvoorwaarden, we hebben het voor je geregeld. Kunnen wij jouw vraag hier niet beantwoorden? Stuur dan gerust een mail of bel ons.

Bereikbaarheid

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op 06 4071 1886 en via de mail info@fysiotherapiededoorkijk.nl. Wij onderbreken behandelingen niet, vandaar dat wij je niet altijd telefonisch te woord kunnen staan. Stuur dan een bericht via WhatsApp/mail of spreek de voicemail in. Na de behandeling nemen wij zo snel mogelijk contact op. We proberen binnen 2 werkdagen een afspraak te plannen

Privacy

Bij aanmelding vragen wij om je persoonsgegevens en legitimatie. Wij houden je medische, administratieve en persoonlijke gegevens bij, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen behandelen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is van toepassing op deze gegevens en onze medewerkers gaan zorgvuldig met deze gegevens om. Voorafgaand aan elke intake vragen wij je een formulier in te vullen waarop je kunt aangeven aan welke relevante instanties wij enkele gegevens mogen verstrekken. Verdere verstrekking van je gegevens kan alleen met een schriftelijke verklaring met jouw handtekening.

Lees hier de volledige privacyverklaring.

Afspraak verzetten of annuleren

Laat uiterlijk 24 uur van te voren weten dat je verhinderd bent voor de afspraak. Zo komt er een plek vrij voor een andere patiënt. Behandelingen die niet tijdelijk worden afgezegd, worden alsnog in rekening gebracht. Voor verzetten of annuleren bel 06 4071 1886 of stuur een mail naar info@fysiotherapiededoorkijk.nl.

De eerste afspraak

Tijdens het intakegesprek brengen wij je klachten in kaart door middel van een gesprek en onderzoek. Dit duurt net als alle andere behandelingen 30 tot 60 minuten. Indien mogelijk starten wij gelijk met de behandeling. Neem bij je intakegesprek je zorgpas en geldige legitimatiebewijs mee. Heb je een basisverzekering en ben je verwezen door een arts? Neem dan ook de verwijsbrief mee.

Betalingsvoorwaarden

We besteden graag al onze aandacht aan het verlenen van de beste zorg. Daarom werken we samen met Infomedics. Je krijgt onze rekeningen via Infomedics en je betaalt ze ook aan Infomedics. Ook voor alle vragen over het betalen van je rekening kun je bij Infomedics terecht. Zo hebben wij meer tijd voor jou. Behandelingen buiten jouw vergoeding worden op eigen kosten in rekening gebracht. Vraag van tevoren bij je verzekering na hoeveel behandelingen je vergoed krijgt.

Bekijk de actuele tarieven in de tarievenlijst. Op een behandelingsovereenkomst zijn de betalingsvoorwaarden van toepassing.

We besteden graag al onze aandacht aan het verlenen van de beste zorg. Daarom werken we samen met Infomedics. Je krijgt onze rekeningen via Infomedics en je betaalt ze ook aan Infomedics. Ook voor alle vragen over het betalen van je rekening kun je bij Infomedics terecht. Zo hebben wij meer tijd voor jou. Lees meer.

Verwijzing huisarts

Vanaf 2006 heb je geen verwijzing meer nodig van een arts of specialist. Uitzonderingen gelden voor behandelingen aan huis en behandelingen die vallen in de basisverzekering.

Behandeling aan huis

Indien u niet in de mogelijkheid bent om naar de praktijk te komen door een medische of lichamelijke oorzaak dan kan de fysiotherapeut ook bij u thuis komen. Hiervoor is wel een verwijzing van een arts nodig, waarop wordt aangegeven dat de therapie bij u thuis plaatsvindt.

Contract zorgverzekeraars

Wij hebben een contract afgesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.

Sportspreekuur

Op maandagavond van 19:00/20:00 is er een gratis sportspreekuur voor alle sporters. Het doel hiervan is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Wij maken een analyse van de klachten en op basis hiervan geven wij een advies. Wij behandelen tijdens dit spreekuur niet. Indien nodig maken wij direct een afspraak voor behandeling van de klachten.