Over mij

“Mijn naam is Huib Theunissen,
algemeen fysiotherapeut en praktijkhouder
van Fysiotherapie de Doorkijk.”

''In de 9 jaar die ik gewerkt heb als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk, heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van uiteenlopende klachten en verschillende behandelmethodes.''

Mijn naam is Huib Theunissen, algemeen fysiotherapeut en praktijkhouder van Fysiotherapie de Doorkijk. In de periode van 2007 tot 2016 heb ik als algemeen fysiotherapeut in een particuliere praktijk gewerkt in dienstverband. In die jaren heb ik veel ervaring opgedaan op gebied van veel verschillende patiëntengroepen, diverse lichamelijke klachten en behandelmethoden binnen de fysiotherapie. Na 9 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en zijn in mei 2016 de deuren van fysiotherapie de Doorkijk geopend.

Mijn affiniteit ligt naast het behandelen van algemene lichamelijke klachten met betrekking tot het houdings- en bewegingsapparaat tevens bij centraal en perifeer neurologische klachten en sportgerelateerde klachten. Ik ben jaren op vrijwillige basis als fysiotherapeut betrokken geweest bij de selectie van voetbalvereniging SCP te Puiflijk. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van sportgerelateerde klachten en (medical) taping.

De praktijk

“Fysiotherapie de Doorkijk is gevestigd in het wijkcentrum de Doorkijk te Druten-Zuid”

''De praktijk is bereikbaar via een eigen ingang aan de voorzijde van het wijkcentrum de Doorkijk te Druten-zuid.''

Fysiotherapie de Doorkijk is gevestigd in het wijkcentrum de Doorkijk te Druten-Zuid. De praktijk is bereikbaar via een eigen ingang, deze ingang is net als de hoofdingang gelegen aan het Langstuk.  Uw auto of fiets kunt u op de daarvoor bestemde parkeergelegenheden voor de praktijk parkeren.

Het volgende wordt in de praktijk aangeboden:

  • Fysiotherapie
  • Behandeling sportblessures
  • (Medical) taping
  • Valpreventie
  • Gratis sportspreekuur
  • Revalidatie
  • Neurorevalidatie
  • Balansrevalidatie
  • Behandeling aan huis

Fysiotherapie de Doorkijk is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Tevens staat praktijkhouder Huib Theunissen ingeschreven in het kwaliteitsregister (CKR) en neemt de praktijk deel aan de klachtenregeling KNGF. Ook wordt actief deelgenomen aan het CVA-Netwerk Nijmegen en MS zorg Nederland.

Visie en missie

“Binnen de praktijk bieden wij u de optimale zorg gecombineerd met een persoonlijke benadering.”

“De behandelingen zijn gebaseerd op kennis, ervaring en de nieuwste inzichten.”

Fysiotherapie de Doorkijk biedt optimale zorg gecombineerd met een persoonlijke benadering. De fysiotherapeutische behandelingen worden afgestemd op uw klachten en functionele mogelijkheden. Goede diagnostiek is de basis voor optimale zorg, zowel curatief als preventief. Uw klachten en de belemmeringen in het dagelijks leven worden samen met u geïnventariseerd en door onderzoek in kaart gebracht. Rekening houdend met uw hulpvraag en de uitkomsten van het onderzoek, stellen we samen een behandelplan op.

Fysiotherapie de Doorkijk staat voor een actieve benadering tijdens de behandeling. Dit houdt in dat tijdens de behandeling niet alleen gekeken wordt wat de fysiotherapeut voor u kan doen maar ook wat u zelf kunt doen om de klachten te verminderen en in de toekomst te voorkomen. De behandelingen zijn gebaseerd op kennis, ervaring en de nieuwste inzichten. Naast de behandeling is er ook aandacht voor het geven van uitleg en advies om inzicht te geven in de oorzaak en het verloop van de klacht.

De missie

Fysiotherapie van een hoog niveau aanbieden binnen een moderne en huiselijke setting waarin de patiënt en persoonlijke communicatie centraal staat en waarin eenieder zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen.

De bovenstaande missie uit zich door laagdrempelige communicatiemogelijkheden (sportspreekuren, contact met de behandelaar via Whatsapp, de mogelijkheid om vragen te stellen zonder direct een afspraak te moeten maken). Er is aandacht voor het gehele welzijn van de patiënt.

Deze praktijk werkt niet met een wachtlijst en heeft zeer ruime openingstijden. Het is hierdoor altijd mogelijk om afspraken op korte termijn te maken.

"Doorkijk is gevestigd in het wijkcentrum de Doorkijk te Druten-Zuid. De praktijk is bereikbaar via een eigen ingang aan de voorzijde van het wijkcentrum de Doorkijk te Druten-zuid."

Fysiotherapie de Doorkijk is gevestigd in het wijkcentrum de Doorkijk te Druten-Zuid. De praktijk is bereikbaar via een eigen ingang, deze ingang is net als de hoofdingang gelegen aan het Langstuk. Uw auto of fiets kunt u op de daarvoor bestemde parkeergelegenheden direct voor de praktijk parkeren.