Therapeuten

Huib Theunissen

BIG-nummer: 59908808804

Mijn naam is Huib Theunissen, fysiotherapeut en praktijkhouder van Fysiotherapie de Doorkijk. In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. In de periode van 2007 tot 2016 heb ik als algemeen fysiotherapeut in een particuliere praktijk gewerkt. In die jaren heb ik veel ervaring opgedaan op gebied van veel verschillende patiëntengroepen, diverse lichamelijke klachten en behandelmethoden binnen de fysiotherapie. Na 9 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik in mei 2016 de deuren van fysiotherapie de Doorkijk geopend.

Mijn affiniteit ligt naast het behandelen van algemene lichamelijke klachten met betrekking tot het houdings- en bewegingsapparaat tevens bij centraal en perifeer neurologische klachten en sportgerelateerde klachten. Ik ben jaren op vrijwillige basis als fysiotherapeut betrokken geweest bij de selectie van voetbalvereniging SCP te Puiflijk. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van sportgerelateerde klachten. De laatste jaren heb ik me verder verdiept in manuele handelingen op basis van onder andere arthrokinematische benadering, Mulligan en Crafta (hoofd- en gezichtspijn).

Aanwezig: Maandag, Dinsdag, Woensdag, vrijdag en Zaterdag

Aandachtsgebieden: Neurologie, sportblessures, nek en hoofdpijnklachten, armklachten,
beenklachten en rugklachten.

Werkzaam: Langstuk en Industrieweg

_DSC5456

Anneke Hilberts

BIG-nummer: 19911096804

Mijn naam is Anneke Hilberts, moeder van 3 kinderen, getrouwd en wonende in Afferden. Sinds augustus 2021 werkzaam als fysiotherapeut en oedeemtherapeut bij Fysiotherapie de Doorkijk. In 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut, Hogeschool Thim van der Laan en in 2012 gespecialiseerd in oedeemtherapie. Naast deze specialisatie ondersteun ik als fysiotherapeute bij palliatieve zorg. Als fysiotherapeut en oedeemtherapeut kan in verschillende stadiums ondersteuning worden geboden. Zowel voor naasten als de patiënt kan het erg waardevol zijn om in het laatste stadium te zorgen voor vermindering van pijnklachten of andere lichamelijke klachten. 

Vanaf het behalen van mijn diploma heb ik in verschillende instellingen gewerkt en veel ervaring opgedaan in ziekenhuizen en fysiotherapiepraktijken. Hierdoor heb ik veel kennis op verschillende gebieden. De laatste jaren ben ik me wel steeds meer gaan toeleggen op oedeemtherapie, oncologische klachten en palliatieve zorg. Daarnaast ben ik in mijn vroegere jaren betrokken geweest bij de KNVB om meiden/jongens onder de 13 te mogen begeleiding in hun jonge voetbalcarrière.

Mijn affiniteit ligt bij oedeemfysiotherapie, psychosociaal en begeleiding op alle fronten.  Ook Dry-Needling heb ik in mijn pakket.

Aanwezig: Maandag, Dinsdag en Donderdag

Aandachtsgebieden: Oedeemtherapie, Nek/Schouderproblematiek, Hoofdpijn klachten, Behandeling en Begeleiding bij palliatieve zorg

Werkzaam: Langstuk

Anneke Hilberts

Screen Shot 2021-08-31 at 5.14.02 PM