Therapeuten

Huib Theunissen

BIG-nummer: 59908808804

Mijn naam is Huib Theunissen, fysiotherapeut en praktijkhouder van Fysiotherapie de Doorkijk. In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. In de periode van 2007 tot 2016 heb ik als algemeen fysiotherapeut in een particuliere praktijk gewerkt. In die jaren heb ik veel ervaring opgedaan op gebied van veel verschillende patiëntengroepen, diverse lichamelijke klachten en behandelmethoden binnen de fysiotherapie. Na 9 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik in mei 2016 de deuren van fysiotherapie de Doorkijk geopend.

Mijn affiniteit ligt naast het behandelen van algemene lichamelijke klachten met betrekking tot het houdings- en bewegingsapparaat tevens bij centraal en perifeer neurologische klachten en sportgerelateerde klachten. Ik ben jaren op vrijwillige basis als fysiotherapeut betrokken geweest bij de selectie van voetbalvereniging SCP te Puiflijk. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van sportgerelateerde klachten. De laatste jaren heb ik me verder verdiept in manuele handelingen op basis van onder andere arthrokinematische benadering, Mulligan en Crafta (hoofd- en gezichtspijn).

Aanwezig: Maandag, Dinsdag, Woensdag, vrijdag en Zaterdag

Aandachtsgebieden: Neurologie, sportblessures, nek en hoofdpijnklachten, armklachten,
beenklachten en rugklachten.

_DSC5456

Eliane Daanen

BIG-nummer: 99925457004

Mijn naam is Eliane Daanen, werkzaam sinds maart 2019 als algemeen fysiotherapeut bij fysiotherapie de Doorkijk. Begin 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sindsdien ben ik werkzaam in de eerstelijnspraktijk en zie ik veel diverse lichamelijke klachten. In september 2019 ben ik begonnen met de opleiding osteopathie. Het holistisch benaderen van het menselijk lichaam en het verder kijken is van belang voor het oplossen van de oorzaak van de klachten.

Gedurende mijn studie fysiotherapie heb ik mij naast algemeen lichamelijke klachten verdiept in nek- en schouderklachten en lage rugklachten. Daarnaast heb ik zelf op een hoger niveau gesport waardoor ik ook affiniteit heb met sportgerelateerde klachten. Het belangrijkste vind ik om in samenspraak met de cliënt een behandeltraject op te stellen om zo de klachten effectief en leerzaam op te lossen. Ieder individu is verschillend en daarom is het zo belangrijk om te kijken wat er voor iemand belangrijk is in het herstelproces. Samen eraan werken om de doelen te bereiken is waar ik voor sta.

Aanwezig: Dinsdag en Donderdag

Aandachtsgebieden: Schouderklachten, nekklachten, lage rugklachten

_DSC5461-bewerkt