VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de openingstijden?

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

8:00 – 21:00 u
8:00 – 21:00 u
8:00 – 21:00 u
8:00 – 21:00 u
8:00 – 18:00 u
8:00 – 13:30 u
gesloten

Bereikbaarheid

Fysiotherapie De Doorkijk is elke werkdag telefonisch bereikbaar op 06 407 118 86 en via info@fysiotherapiededoorkijk.nl. Daarnaast kunt u WhatsAppen of het contactformulier invullen, dan wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Omdat het onderbreken van een behandeling niet gewenst is, kan ik u niet altijd direct telefonisch te woord staan. U kunt in dat geval uw naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op de voicemail. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Om een afspraak te maken, kunt u een e-mail sturen, WhatsAppen of bellen. Het streven is om binnen twee werkdagen een afspraak met u te maken.

Hoe kan ik een afspraak maken voor Fysiotherapie De Doorkijk?

Voor het maken van een afspraak bij Fysiotherapie De Doorkijk kunt u het beste contact opnemen met Huib Theunissen via: info@fysiotherapiededoorkijk.nl. Daarnaast kunt u bellen of WhatAppen naar 06 407 118 86 of het contactformulier op de website invullen. Het streven is om binnen twee werkdagen een afspraak met u te maken.

Tevens is het mogelijk om online een afspraak te maken.

Kan ik mijn afspraak verzetten of annuleren?

Mocht u verhinderd zijn voor een afspraak, laat dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Er kan dan nog een andere patiënt in uw plaats komen. Behandelingen die niet tijdig worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Voor verzetten of annuleren, mail naar info@fysiotherapiededoorkijk.nl of bel 06 407 118 86.

Privacy verklaring

Om de behandeling zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, wordt een registratie van uw medische, administratieve en persoonlijke gegevens bijgehouden. Op deze registratie is de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) van toepassing.

De medewerkers van fysiotherapie de Doorkijk gaan zorgvuldig om met deze gegevens en houden zich aan deze wettelijke regels. Voorafgaan aan elke intake wordt u geacht een formulier in te vullen waarop u kunt aangeven aan welke relevante instanties wij enkele gegevens mogen verstrekken. Verdere verstrekking van uw gegevens kan alleen met een schriftelijke verklaring met u handtekening.

Een volledige privacy verklaring is weergegeven onder aan de website.

Hoe ziet een eerste afspraak eruit en wat neem ik mee?

Tijdens de eerste afspraak brengen wij uw klachten in kaart. Dit doen we aan de hand van een gesprek en een onderzoek (duur: 30 tot 60 minuten). Indien mogelijk wordt er ook gelijk met de behandeling gestart. Neem bij uw eerste afspraak uw zorgpas en een geldig legitimatiebewijs mee. Bent u verwezen door een arts, neem dan ook de verwijsbrief mee.

Wat wordt er gevraagd bij het aanmelden?

Bij het aanmelden worden uw persoonsgegevens en uw legitimatie gevraagd.

Wat is de duur van de behandeling?

Zowel de intake als een behandeling duurt 30 minuten.

Wat zijn de kosten?

Als u verzekerd bent voor fysiotherapie gaat de rekening direct naar de zorgverzekeraar. Behandelingen buiten uw vergoeding om zijn voor uw rekening. Vraag van tevoren na hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. Voor de actuele tarieven kunt u de tarievenlijst bekijken. Op een behandelingsovereenkomst zijn de betalingsvoorwaarden van toepassing.

Is een verwijzing noodzakelijk?

Vanaf 2006 heeft u geen verwijzing meer nodig. Voor behandelingen aan huis en behandelingen die vallen in de basisverzekering heeft u echter wel een verwijzing nodig van de huisarts of specialist.

Kan ik ook fysiotherapie aan huis krijgen?

Indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen is het geen probleem dat de behandeling bij u thuis plaats zal vinden. Hiervoor heeft u wel een verwijzing van de huisarts nodig waarop staat aangegeven dat de behandelingen bij u thuis moeten plaatsvinden.

Heeft Fysiotherapie de Doorkijk een afspraak met mijn zorgverzekeraar?

Fysiotherapie De Doorkijk heeft een contract afgesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland met uitzondering van Just (onderdeel van CZ).

Hoe blijf ik op de hoogte van het nieuws uit de praktijk?

Via de Facebookpagina van Fysiotherapie de Doorkijk kunt u op de hoogte blijven van het nieuws uit de praktijk.

Wat houdt het sportspreekuur in?

Het sportspreekuur is een gratis sportspreekuur iedere maandagavond van 19u tot 20u en is toegankelijk voor alle sporters. Het doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het spreekuur niet behandeld. U dient vooraf een afspraak te maken en een afspraak duurt 10 minuten. Hierin wordt een analyse gemaakt van de klachten en op basis hiervan een advies gegeven. Indien nodig kan direct ook een afspraak worden gemaakt voor behandeling van de klachten.